U kunt kiezen uit 3 typen matrassen en we hebben ook een topper

Klik op de foto voor meer informatie

Superluxe Dreamteam

ROYAL MELLOW

DELUXE MELLOW

TOPPER DREAM

Luxe Matrassen

PREMIUM COMFORT

ERGO BASIC

Sportieve Matrassen

DUO MAX

FUTON MAX

VITAL PLUS


 

                                                                                              Waar zijn onze matrassen van gemaakt?

De matraskern:
Onze matrassen zijn gemaakt van zuiver natuurlatex. Latex is het kostbare melksap uit de kern van de rubberboom, Ideaal is een matras die helemaal uit natuurrubber bestaat zonder bijmenging van synthetische materialen en daardoor in alle richtingen heel rekbaar is en dus het beste slaapcomfort biedt. Onze matrassen zijn ook perfect ademend en voelen daardoor in alle seizoenen prettig aan. En de rubberboom blijft in leven en kan iedere 7 jaar latex geven.

De biologisch katoenen tijk:
Wij kiezen voor biologisch katoen als tijk omdat het zo heerlijk slaapt. Katoen is nooit te warm of te koud, het past zich aan je eigen lichaamswarmte aan en houdt die vast. Iedereen kent deze eigenschappen van katoen uit eigen ervaring. Als vulling van de tijk wordt naar keuze biologische katoen of wol gebruikt.

Schrik niet maar katoen is het gewas waarbij de meeste toxische middelen worden gebruikt tijdens de teelt en de oogst en bij het bleken en verven. Meer dan 70% van de boeren en arbeiders in de katoenindustrie hebben gezondheidsproblemen en de grond is zwaar vervuild.

Biologisch katoen wordt geteeld op een levende bodem die sinds 3 jaar vrij is van enige toxische chemische groei- of bestrijdingsmiddelen. Enkel natuurlijk compost, gezonde planten in een rotatiecultuur en natuurlijke bestrijdingsmiddelen zorgen voor levende, lekker geurende katoenvezels en gelukkige, gezonde boeren en arbeiders.

Door voor biologisch katoen te kiezen help je mee om de aarde weer een stukje mooier te maken en de boeren en arbeiders in de katoenindustrie blijven gezond. 

Gezond slapen op Puur Natuur Matrassen

Vriendelijk voor mens, dier en milieu


Back to top Informatie Dekbedden, futons en hoofdkussens Terms © 2019 Ecolinde Vorden